Son trendler


Aile büyüklerinizden kalmış çiçek desenli kıyafetleriniz varsa ilkbahara kadar bakımını ve temizliğini yaptırabilirsiniz ,çünkü önümüzdeki sezon bu tarz kıyafetler moda.



Şık ve zarif görünmeyi bir nevi garantileyen ,kesinlikle günlük kulanım açısından veya iş yerinde giyebileceğiniz kıyafetler.
Bir çok tarzda olduğu gibi çiçek desenli kıyafetlerde de uyulması gereken kurallar var.
Bu tarz bir kombin oluştururken ilk başda amacınız göz yormamak olmalı.Bunun için sadece bir veya iki parçada desen kullanmaya dikkat etmelisiniz .Tümüyle desenli bir kıyafet giyiyorsanız,sade düz renkte kemer ve ayakkabı tercihiniz olmalı.Aksi düşünülürse üzerinizde tümüyle renk karmaşası yaşanır ve kesinlikle rüküş görünebilirsiniz.
Ayrıca desenlerin ebatıda duruşunuzu etkiler.Eğer minyon tipliyseniz büyük desenli olanları,hayır balık etli bir fiziğiniz varsa, küçük desenli kıyafetleri tercih etmelisiniz.
Aksesuarlar görüntünüzü etkilemez,ince yada olduğunuzdan iri görünmenize neden olmaz,örneğin son trende sakin bir geçiş yapmak istiyorsanız,açık tonlardaki triko bir kazağın üzerine koyu renkte iri çiçek desenli bir fular takabilirisiniz.sadece bir öneri….







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder