Sonbahar Modasında Geçmiş Yılların Esintisi

   
Sonbaharın geldiği bu günlerde yaprak dökümünün başlaması moda sektörünü o kadar etkilemiş olacak ki bu sezon sıkça göreceğimiz modellerde  pantolonların kenarlarından dökülen bol paçalar.







Bol paça Pantolonlar,Yüksek bel etekler ve çeşitli metal aksesuarlarla zenginleştirilmiş deri ve kürk mantolar tüm bu saydıklarımız 2010-2011 Sonbahar-kış sezonunda tüketicilere sunuluyor.
Geçmiş yılların hafızamızda bıraktığı zerafet ve asillik modern detaylar ve çeşitli kombinasyonlarla vitrinlerdeki yerini alıcak.
50'lerin,60'ların hatta 70'lerin çeşitli aksesuar ve şık detaylarını sonbahar -kış modasında sıkça görüceksizniz.
kısaca 2010-2011,sonbahar-kış modasının yaklaşık son 40 yılın en çarpıcı detaylarının içinde bulunduğu ve kadınların zerafetin doruk noktasına ulaştığı bir sezon olucak.
Etek modellerinde gözle görülür değişiklikler; Etek boylarının uzaması,yüksek bel ve kloş etekler,kaşe kloş yada spor giyinmeyi tercih edenler için ekoseli diz altı etek modelleri mevcut.
Pantolonlar da ise bu sezon; bir kaç yıl süren düşük bel modeller tarihe gömülüyor.Eteklerde olduğu gibi pantolanlarda da yüksek bel bu sezon moda,rahat kesim ve yüksek bel pantolonlar pililerle detay verilerek beğenilere sunuluyor.Yüksek bel bol paça bir pantolon mutlaka gardrobonuzda bulunmalı.
Kısaca 2010-2011 sonbahar-kış sezonunda neler giyiceğiz dersek, özetle geçmiş esintilerinde içersinde bulunduğu rahat ve bol kesim kıyafetler çeşitli metal ve deri aksesuarlar panço ve pelerinler mevcut.
Renklerdeki değişim'i ise kısaca duman grileri ,bordo,camel,bej ve siyah  ,krem tonları ve flu renk tonları

1 yorum:

  1. desenize gardrobumuzu baştan yenilemek gereecek :))

    YanıtlaSil