Kış İndirimleri son hızla devam ederken,moda dünyasına Bahar geldi..

Kış İndirimleri son hızla devam ederken,moda dünyasına Bahar geldi..yeni sezon koleksiyonlarına 60'lı ve 70'li yılların tarzları hakim...canlı ve iddıalı çizgiler kesinlikle dikkat çekiyor.


Yaklaşmakta olan  2011 İlkbahar-Yaz sezonuna ait yeni trendlere bir göz atarsak  ;etekler deki değişiklik ilk göze çarpan ayrıntılar,Etek boyları uzuyor,Şeffaf şifon ve kemerli uzun etekler sezonun dikkat çeken modellerinden veee  kloş etek modası da geri


Pantolonlarda çiçek desenli etek pantolon modelleri revajda ayrıca pantolon kesimleri ise bol paça ispanyol modası aynen devam,özellikle ince denim ve keten kumaş modeller kesinlikle büyük sükse yapacak.Ayrıca pantolonlarda bir başka model olan cigaretti yani paçaları bileğe kadar uzanan modeller sandaletlerle çok şık durucak.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi Şort tulumlar bu yazda gardrobumuzun en cool parçaları arasında yer alacak.
Ayrıca Hippi tarzıyla sokak modasını yansıtan kısa üstler ,bu sezon daha sofistike modellerle karşımızda.
Spor giyimden etkilenme
Spor Giyim moda anlayışı ; Büzgüler, cırt cırtlar, fermuarlar, çıtçıtlar gibi spor giyim ayrıntıları, modaya uygun görünüm için sırtı açıkta bırakan yelekler, tozluklar ve yoga pantolonları ile birlikte kullanılabilecek kapüşonlu üstlerin ve ceketlerin daha kullanışlı olmasını sağlıyor.


 2011 bahar modasında  iri puantiyeler  geri döndü. Elbiseler, ayakkabılar, eşarplar, gömlekler gibi hemen herşeyde bu şirin benekleri çok sık görüceğimiz kesin.
Kısaca 2011 bahar koleksiyonu  nostaljik parçalardan tutun,gardırop klasiklerine kadar çok geniş bir yelpaze sunuyor bizlere... Aksesuarlarda ise;Kırmızı, siyah ve beyaz halhallar ve kırmızı babetler...
Kumaşla ve şekille oynayan parçalar ise kısa zamanda gündelik görünümünüzün bir parçası olacak. 




2 yorum:

  1. blog'unun tasarımı harika :)))

    YanıtlaSil
  2. Türkiyenin en görsel Tanıtım Platformu ReklamTurko'dan Merhaba; Blog Tanıtımında uzman ekibimizle Ana Sayfada üzretsiz reklamlarınızı banner olarak yayınlıyoruz.! Üstelik hazır bir Banneriniz yoksa onuda ücretsiz olarak biz hazırlıyoruz. Blog sayfanıza linkler vererek arama motorlarının sayfanızı sürekli görüntülemesini sağlıyoruz.. Böylelikle ziyaretçileriniz kat kat artmış, ve o gün konu girmesenizde blogunuz sürekli güncel kalmış oluyor. Ücretsiz reklam vermek için reklamturko.blogspot.com..

    YanıtlaSil